CSD Vrhnika
 

Center za socialno delo Ljubljana - Enota Vrhnika

Ljubljanska cesta 16, 1360 Vrhnika 

Uradne ure
Ponedeljek:  od 8.00 ure do 12.00 ure in od 13.00 ure do 15.00 ure
Sreda:         od 8.00 ure do 12.00 ure in od 13.00 ure do 17.00 ure
Petek:         od 8.00 ure do 12.00 ure
Poslovni čas
Ponedeljek, torek, četrtek:   od 8.00 ure do 15.00 ure
Sreda:                               od 8.00 ure do 17.00 ure
Petek:                               od 8.00 ure do 13.00 ure

 
Domov
Energetska svetovalna pisarna na Občini Log-Dragomer Natisni E-mail
Neodvisne strokovne nasvete, ki vam pomagajo pri izboru, načrtovanju in uresničevanju naložbenih ukrepov učinkovite rabe energije in rabe obnovljivih virov v vaših stanovanjskih stavbah poiščite v energetsko svetovalni pisarni Ensvet v prostorih Občine Log - Dragomer Na Grivi 5 v Dragomerju, sejna soba v pritličju občinske stavbe, ali na spletni strani www.ensvet.si . V energetsko-svetovalni pisarni lahko dobite tudi informacije o aktualnih nepovratnih spodbudah, ki jih Eko sklad nudi občanom za nove naložbe in rabo obnovljivih virov energije ter večjo energijsko učinkovitost stanovanjskih stavb.

Pisarna Ensvet je odprta vsako sredo od 15. do 17. ure. Energetski svetovalec je občanom na voljo tudi za individualno svetovanje na domu, saj je nekatere načrte investitorjev najlažje razjasniti kar na kraju samem. Obvezna je predhodna prijava za svetovanje. Prijave sprejemajo v tajništvu Občine Log - Dragomer na tel. št. 01 7507 700, načeloma najkasneje dan pred svetovanjem. Prijavo lahko najkasneje dva dni pred svetovanjem pošljete tudi na e-naslov Ta email naslov je zaščiten pred spam roboti, za ogled morate imeti omogočen Javascript , pripišite ime, priimek, naslov in telefonsko številko ter okvirno temo vprašanja.

Ensvet je projekt ministrstva za gospodarstvo, izvajanje dejavnosti financira Eko sklad, organizira in izvaja pa ga prav tako Eko sklad z usposobljenimi energetskimi svetovalci. Ensvet je zgledni primer partnerstva države in občine za koristi občanov. Projekt poteka že več kot 20 let, vanj je vključenih že 57 občin. Svetovanje je strokovno, komercialno neodvisno in za občane brezplačno. Nasveti o učinkoviti rabi energije (URE) in uporabi obnovljivih virov energije (OVE) vam bodo v pomoč pri izboljšanju bivalnih pogojev, pravilni in stroškovno učinkoviti obnovi stavbe ali stanovanja, načrtovanju novogradenj in znižanju stroškov za energijo. Za nasvet ni nikoli prepozno. Tudi če vas pestijo problemi glede rabe energije ali bivalnega udobja v obstoječi stavbi, vam svetujemo za povečanje učinkovitosti in izboljšanje bivanja. V sodelovanju s centri za socialno delo izvajamo tudi projekt ZERO pri odpravljanju energetske revščine. Občani, ki prejemajo socialno pomoč, se lahko pri pristojnem CSD prijavijo za obisk energetskega svetovalca, ki bo svetoval pri nekaterih enostavnih ukrepih za znižanje stroškov za energijo.

Vljudno vabljeni!
ENSVET in Občina Log-Dragomer
 

Anketa

Na katerem področju želite urejati zadeve?
 
Kaj vam je v odnosu strokovnega delavca najbolj pomembno?
 

Števec

Obiskovalcev: 738875